Skip to content

Sika Norrtälje, hyreslokaler

Vi planerar för nya Talli-lokaler att hyra i Sika i Norrtälje! Industri– och företagsområdet Sika, strax söder om Norrtälje, är under uppbyggnad med en blandning av företag inom olika sektorer såsom tillverkning, logistik och tjänster. Kontakta oss för mer information, snart kan din dröm bli verklighet. Anmäl ditt intresse nedan!

Storlek:
20-200 m²
Adress:
Argonvägen 7, Sika, Norrtälje
Tillträde:
Kommande

Om området

SIKA // NORRTÄLJE

Norrtälje ligger ungefär en timmes bilresa norr om Stockholm och utgör en viktig del av Roslagen, en region som är känd för sin skärgård och kulturarv. Norrtälje är en växande region som lockar både små och stora företag. Förutom turism är det en rad olika industrier som är verksamma i och omkring staden, inklusive teknik, tillverkning och tjänster.

Det geografiska läget är en stor fördel för företag som söker enkel tillgång till den större huvudstadsregionen och dess marknader i kombination med en natur- och vattennära livsstil. Tack vare bra vägförbindelser, samt närheten till hamnen i Kapellskär och andra transportmöjligheter, är Sika en attraktiv plats för företag.

almnas5

Drömmer du om en egen lokal för din hobby eller egna verksamhet?

Är du företagare och saknar en flexibel lokal med bra läge? Vill du utveckla företaget eller har du en ny affärsidé? Talli-lokaler är flexibla, multifunktionella lokaler med många olika användningsområden och möjligheter. Lokalerna är både kostnadseffektiva och praktiska. Efter flera framgångsrika år i Finland etablerar vi nu Talli på flera orter i Sverige – nu kommer vi till Sika i Norrtälje!

Vad som ingår

icon-video
Videoövervakning 
24/7
parking
Parkering på området
lock
Inhägnat område med grind
wifi
Fiber finns i de flesta lokaler
temperature
Bra klimat året 
runt

Stor, liten eller mittemellan

Talli-lokalen finns i olika storlekar. Nedan har vi delat in dem i stor, liten och mellan.

Hyreslokal i Sika Norrtälje, stor

50 - 80 m²

Argonvägen 7, Norrtälje

Under planering

LÄS MER
Bilverkstad

Hyreslokal i Sika Norrtälje, mellan

35 - 50 m²

Argonvägen 7, Norrtälje

Under planering

LÄS MER

Hyreslokal i Sika Norrtälje, liten

20 - 35 m²

Argonvägen 7, Norrtälje

Under planering

LÄS MER
Skip to navigation