Skip to content

Historia

Inte helt överraskande föddes idén till Talli i ett proppfullt garage. Tre kompisar funderade på hur de skulle få plats med alla prylar till sina företag och hobbys. Resten är – som det brukar heta – historia.

Historia

Allt började i ett garage

Inte helt överraskande föddes idén till Talli i ett proppfullt garage. Tre kompisar stod där och funderade på hur de skulle få plats med alla prylar till sina företag och hobbys. Skulle man inte kunna skapa en plats för detta, tänkte de. En plats som dessutom är så trevlig att du verkligen vill vara där, inte bara förvara dina saker? Resten är – som det brukar heta – historia.

Historia

Talli® - Talliosake Sweden

I Finland har Talli®, eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra högklassiga och flexibla lokaler för småföretag och hobbyverksamheter. Idag är vi marknadsledande med inte mindre än närmre 6000 lokaler i drygt 70 anläggningar på 35 orter.

Talli är ett varumärke i Talliosake Sweden AB och ingår i koncernen DEN Group från Finland med totalt ca 500 anställda. I koncernen ingår förutom Talli och Talliosake även Finnlamelli som tillverkar timmerhus för den internationella marknaden, samt Designtalo och Ainoakoti som båda bygger nyckelfärdiga villor för den nordiska marknaden. Målsättning att hjälpa våra kunder att förverkliga sina hus- och lokaldrömmar.

Historia

Vi förverkligar människors drömmar

Vår vision är att genom våra lokaler kunna förverkliga människors drömmar. Smarta lokaler som stärker företagande och livskvalitet.

Vår mission är att utveckla och uppföra nya anläggningar på bra platser för att kunna erbjuda fler kompakta och flexibla lokaler som enkelt kan anpassas för olika ändamål och aktiviteter. Vi erbjuder smarta lokaler som förenklar vardagen, där människor kan växa och skapa, både privat och i yrket och förverkliga sina drömmar.

image03

Vi tänker hållbart

Genom att kombinera innovation, medveten konsumtion och ansvarstagande strävar Talli efter att göra hållbarhet till en central del av verksamheten.

Hållbarhet
Skip to navigation