Skip to content

Draget Bålsta, hyreslokaler

Hyr din drömlokal i Bålsta i industriområdet Draget nära E18. Med sin strategiska position vid Mälarens strand och snabba kommunikationsvägar till Uppsala, Västerås och Stockholm, erbjuder Bålsta ett unikt läge för företagande och tillväxt.

Storlek:
25-70 m2
Adress:
Spjutvägen 3, Bålsta
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Om området

DRAGET // BÅLSTA

Bålsta, nordväst om Stockholm, är en växande ort med både närhet till storstadsdynamik och den lugnande närvaron av Mälardalens naturskönhet. Här finns en blandning av traditionellt näringsliv och nystartade företag som alla drar nytta av ortens dynamiska atmosfär. I takt med att både Stockholm och Uppsala expanderar, har Bålsta blivit en central punkt för företag som söker ett bekvämt och kostnadseffektivt läge för sina verksamheter.

Med en förståelse för företagarens behov har Talli utvecklat smarta lokal-lösningar som kombinerar flexibilitet, tillgänglighet och modern design. I Bålsta erbjuder dessa lokaler en unik möjlighet att placera ditt företag i hjärtat av en snabbt växande marknad samtidigt som du har tillgång till toppmoderna faciliteter. Vare sig du är en startup på jakt efter ditt första kontor eller ett etablerat företag som behöver lagerutrymme ger Tallis lokaler dig det utrymme och de resurser du behöver för att lyckas.

Exempel på verksamhet, microbryggeri

Drömmer du om en egen lokal för din hobby eller egna verksamhet?

Lokalerna i Draget i Bålsta erbjuder flexibilitet med garageportar med separat dörr, riktigt högt i tak, kallvatten, golvbrunn och 3-fasström. Du har möjlighet att göra tillval i lokalen och installera WC, dusch, minikök samt varmvatten. Området kommer att vara belyst och asfalterat. För god säkerhet är området inhägnat och har kameraövervakning med inspelning. Vilken lokal passar dig? Vi har även möjlighet att anpassa lokalerna och ta bort väggar om du skulle behöva en större enhet.

Vad som ingår

icon-video
Videoövervakning 
24/7
parking
Parkering på området
lock
Inhägnat område med grind
wifi
Fiber finns i de flesta lokaler
temperature
Bra klimat året 
runt

Exempel på lediga lokaler

Nedan visas exempel på lediga lokaler.

Bålsta, hyreslokal 20

37,5 m²

Spjutvägen 3 Bålsta

Omgående

LÄS MER

Bålsta, hyreslokal B1

47 m²

Spjutvägen 3 Bålsta

Omgående

LÄS MER

Bålsta, hyreslokal B21

57 m²

Spjutvägen 3, Bålsta

Enligt överenskommelse

LÄS MER

Bålsta, hyreslokal 7

28 m²

Spjutvägen 3 Bålsta

Reserverad

LÄS MER

Bålsta, hyreslokal 2

26 m²

Spjutvägen 3 Bålsta

Omgående

LÄS MER

Bålsta, hyreslokal A18

56 m²

Spjutvägen 3 Bålsta

Enligt överenskommelse

LÄS MER
Stefan Tapay

Stefan Tapay

Skip to navigation