Skip to content

Flera smarta lokaler med attraktiv hyra mitt i Erikslund

Kostnadseffektiva smarta lokaler med bästa läge mitt i Erikslund

Erikslund 2 är vår populära anläggning med bästa läge mitt i Erikslund, med alla stora handelskedjor runt om. Lätt att ta sig till med både bil och buss. Och bilen kan du ställa direkt i lokalen om du vill :).

Nu har vi flera lokaler med attraktiv hyra lediga, vilket ger lägre kostnader och mer pengar över till resten av verksamheten. Perfekt för ditt växande företag!  Upptäck våra prisvärda alternativ, ta kontakt med någon av oss eller anmäl ditt intresse redan idag.

Tallis lokaler, den ultimata platsen för ditt företag eller hobbyverksamhet! Våra lokaler utmärker sig genom sina generösa takhöjder på cirka 5 meter, egen lastport och tåliga golv med epoxibeläggning. Här får du den perfekta arbetsmiljön för smidig lastning och lossning.

Vårt utbud inkluderar lokaler med olika konfigurationer, inklusive entrésol-plan och anpassningsbar inredning. Oavsett om du driver ett företag eller har en hobby som kräver ett bra utrymme, så är våra lokaler idealiska för dina behov.

Den generösa takhöjden ger dig möjligheten att utnyttja varje kvadratmeter optimalt, den automatiska lastporten gör logistiken enkel och effektiv. Vi erbjuder både små och stora lokaler i olika utförande och hyrestider för att passa din verksamhetsstorlek.

Vår flexibilitet när det kommer till storlek och användningsområden säkerställer att du får en kostnadseffektiv lösning skräddarsydd efter dina unika krav. Välj Tallis lokaler och skapa den perfekta arbetsplatsen för dig!

Läs mer om anläggningen och Talli-lokalerna här.

Talli Lokaler i Erikslund

Skip to navigation