Vill du köpa eller hyra lokaler? Se om det finns lediga lokaler redan idag!
Proston AB, Fredrik Olson

Proston AB, Fredrik Olson

– Jag har redan rekommenderat några av mina vänner att skaffa en lokal här, vilket de faktiskt också har gjort, så det är roligt.

Proston AB, Fredrik Olson

Utmärkt läge, bra service och stora anpassningsmöjligheter var tre av anledningarna till att Fredrik Olson valde Talli när han behövde hitta en lokal för sin nystartade verksamhet. Fredrik berättar att reaktionerna från besökare har varit väldigt positiva.

Fredrik Olson driver bolaget Proston AB, som är generalagenturer för LED-ljusrör tillverkade i Tyskland och i Schweiz. Företagets Talli-lokal är uppdelad i två våningar där entréplanet används som lager med gott om plats för förvaring av deras produkter. Här finns även en toalett och ett pentry med kylskåp och kokplatta.

Enligt Fredrik har de fått väldigt bra respons från personer som har kommit och besökt företagets lokaler. Lokalen ligger i Långängarna nära centrala Västerås, och de stora anpassningsmöjligheterna i kombination med ett bra läge har underlättat mycket för Proston.

– Vi har lokalen som ett litet mellanlager kan man säga. Egentligen har vi ett annat stort lager i Sverige, där vi har flera tusen lysrör. Men våra kunder brukar vilja beställa till exempel 25 stycken lysrör och då kan vi vara flexibla och ta från undervåningen här så att kunden kan få leverans av oss samma dag, så det passar perfekt, säger Fredrik.

När företaget startade sin verksamhet sökte de på internet för att hitta en lämplig lokal. Det var så de upptäckte Talli, som erbjöd lokaler som skilde sig från många andra eftersom de har lokaler i en bra storlek. Fredrik anser att det är vanligt att de lokaler som erbjuds är alldeles för stora för mindre företag.

Två andra viktiga anledningar till att valet föll på just en Talli-lokal var servicen och priset.

– Första gången vi träffade personalen från Talli så kände vi att vi fann varandra väldigt bra. Och på den vägen är det, i kombination med ett attraktivt pris givetvis. Sen tror vi att det kommer att hända väldigt mycket i området här framöver. Vi har hört om olika planer och vi själva känner Västerås ganska väl så vi vet att mycket är på gång här, berättar Fredrik. Samtidigt lyfter han fram att lokalen är så enkel att anpassa utifrån sina egna behov, vilket gör att användningsområdena blir många.

– Jag har redan rekommenderat några av mina vänner att skaffa en lokal här, vilket de faktiskt också har gjort, så det är roligt. De har en helt annan verksamhet däremot, så egentligen skulle jag kunna rekommendera en sån här lokal till alla jag vill väl.