Allt började i ett garage

Inte helt överraskande föddes idén till Talli i ett proppfullt garage. Tre kompisar stod där och funderade på hur de skulle få plats med alla prylar till sina företag och hobbys. Skulle man inte kunna skapa en plats för detta, tänkte de. En plats som dessutom är så trevlig att du verkligen vill vara där, inte bara förvara dina saker? Resten är – som det brukar heta – historia.

Talli – en del av DEN Group

I Finland har Talli, eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra högklassiga lokaler för småföretag och hobbyverksamheter. Idag är vi marknadsledande med inte mindre än närmre 6000 lokaler i drygt 70 anläggningar på 35 orter.

Talli är ett varumärke i DEN Sweden AB, och DEN Sweden AB är i en del av DEN Group-koncernen från Finland som med sina 500 medarbetare har som målsättning att hjälpa våra kunder att förverkliga sina hus- och lokaldrömmar. I koncernen ingår förutom Talli och Talliosake även Finnlamelli som tillverkar timmerhus för den internationella marknaden, samt Designtalo och Ainoakoti som båda bygger nyckelfärdiga villor för den finska marknaden.

Vi förverkligar människors drömmar

Vår vision är att genom våra lokaler förverkliga människors drömmar. Att bygga kompakta och flexibla lokaler i Europa som enkelt kan modifieras och användas till en mängd olika ändamål som förbättrar företagsklimat, livskvalitet och välmående.


Vår mission är att skapa lokaler och gemenskaper som möjliggör olika typer av aktiviteter där människor kan få fritt utlopp för sin kreativitet och växa som både människor och yrkespersoner. Att förverkliga sina drömmar.