Om oss

Berättelsen om Talli

Det startade, inte helt oväntat, i ett garage. Tre personer stod i ett proppfullt garage i Finland och undrade hur de skulle få plats med alla grejer för sina nystartade företag och för sina hobbys. Fanns det verkligen ingen lösning på problemet? Och skulle man inte vilja ha en plats för detta som var så trevlig att man verkligen ville vara där och inte bara skyffla in sina saker? Resten är – som det brukar heta – historia.

Vår Historia

I Finland har begreppet Talli, eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra flexibla och mångsidiga lokaler för småföretag och hobbys. Vi var pionjärer från början och är nu marknadsledare med ca 5.000 lokaler i drygt 70 anläggningar på ca 35 orter.

Den Sweden AB är en del av DEN Group-koncernen från Finland. Talli är Den Sweden ABs varumärke.

DEN Group-koncernen med ca 500 medarbetare har som målsättning att hjälpa sina kunder att förverkliga hus- och lokaldrömmar. I koncernen ingår förutom Talli och Talliosake även Finnlamelli, som tillverkar timmerhus för den internationella marknaden, samt Designtalo och Ainoakoti, som båda bygger nyckelfärdiga villor för den finska marknaden.

Vår vision och mission

Vår vision är att bygga kompakta och flexibla lokaler i Europa, som enkelt kan modifieras och användas till en mängd olika ändamål och som förbättrar företagsklimat, livskvalitet och välmående.

Vår mission är att skapa lokaler och gemenskaper som möjliggör olika typer av aktiviteter där målmedvetna människor kan få fritt utlopp för sin kreativitet och växa både som människor och yrkespersoner.