Vi bjuder på lokalhyran – rena sommardrömmen

Talli Lokaler Sommarkampanj

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande på utvalda hyreslokaler i olika storlekar – i Bålsta, Västerås och Örebro – perfekt för dig som vill säkra en ny lokal till hösten.

Vi bjuder på hyran i två eller fyra månader, beroende på avtalslängd. Vill du köpa din egen lokal finns det kampanjlokaler i Örebro.

Våra lokaler är multifunktionella och snart har vi byggt 5000 stycken i Finland och Sverige. Alla med motordriven garageport, epoxigolv och golvbrunn med oljeavskiljare samt förberedda för wc och kök. De flesta med över 5 m i takhöjd och plats för entresolplan i del av lokalen. Värme, 3-fas eluttag och bra belysning är redan på plats.

Vi har mängder av företagare i olika branscher som skapar våra unika Talli communities på varje plats. Kryddade med människor med hobbys eller kära ägodelar som hittar sin bas hos oss.

Kontakta oss för en visning så kommer du förstå det unika med en Talli-lokal!

Läs mer om vår sommarkampanj här.

Händer på Talli

Talli Lokaler Sommarkampanj
Sommardrömmar – erbjudande på lokaler

Tallis sommarkampanj erbjuder ett bra tillfälle att köpa eller hyra drömlokalen. Fria hyror på nya smarta lokaler i olika storlekar och utföranden.

Slutsålt i Järfälla – Stäket

Tallis smarta lokaler i Stäket, Järfälla är mycket populära och efterfrågade. Nu är båda våra anläggningar med Talli-lokaler utsålda.

Missa inte våra erbjudanden!

Passa på att hyra eller köpa din lokal nu! Flera olika erbjudanden just nu.