Vill du köpa eller hyra lokaler? Se om det finns lediga lokaler redan idag!
Bilentusiast Johannes Winbladh

Bilentusiast Johannes Winbladh

Det är en stolthet att ha den här lokalen. Alla vill ha en sån här lokal, de blir ju avundsjuka.

Bilentusiast Johannes Windbladh

Med många idéer att förverkliga behövde Johannes Winbladh hitta en lokal, då det helt enkelt inte fanns tillräckligt med utrymme hemma. Nu har han köpt en Talli-lokal där han har plats för alla de hantverksprojekt som han vill genomföra. Med ett bra pris, perfekt läge och ordentligt med plats har lokalen gjort det möjligt för honom att förverkliga sina drömmar.

Johannes Winbladh jobbar som träslöjdslärare och ägnar en stor del av sin fritid åt att mecka med bilar, jobba med smide och annat hantverk. Och det är just såna saker han har plats att göra i sin Talli-lokal.

– Innan jag hade den här lokalen så kände jag mig alldeles för trångbodd hemma. Det var för mycket grejer på för trång plats, jag fick inte utlopp för vad jag ville göra utan jag behövde ha en större lokal helt enkelt, berättar Johannes.

– Fördelarna med den här lokalen är Tallis koncept, att man har möjlighet att köpa och få ner månadskostnaderna, och takhöjden. Att man kan maximera utrymmet här inne väldigt enkelt samt att läget är fenomenalt, säger Johannes.

– Lokalen är ljus och fräsch och tack vare höjden i lokalen kan man som sagt utnyttja så mycket mer än bara golvytan.

Just läget är en annan stor anledning till att Johannes valde Talli. Hans lokal ligger i Långängarna, nära centrala Västerås. Här har personer med många olika verksamheter och intressen samlats för att få utrymme för sin hobby eller företagsidé.

– Det blir ett otroligt kontaktnät eftersom vi är så många Talli-ägare som håller till här. Att alla håller på med olika saker kommer att bidra till att man får många olika bra kontaktnät.

På lokalens nedre plan har Johannes en lift som han använder för att mecka med bilar. Här finns även flertalet olika maskiner och massvis av verktyg. Han håller dessutom på att bygga till ett loft.

Han berättar att lokalen har gjort det mycket enklare för honom att få utlopp för alla de kreativa idéer och planer han har.

– Framförallt har jag plats för alla mina grejer, för den är utformad på ett sätt som gör att jag med lätthet kan utnyttja hyllsystem och förvaringsutrymmen. När loftet är färdigbyggt kan jag maxa den med pentry och toalett. Så lokalen är helt enkelt fulländad tycker jag.

Johannes berättar att de besökare som han har haft i lokalen har blivit otroligt imponerade av hur den ser ut och vilka möjligheter som den ger.

– Folk som kommer hit och hälsar på tycker att det här är jättehäftigt. De vill självklart också ha en sån lokal. Alla vill ha en sån här lokal, de blir ju avundsjuka. Saliga nästan. De tycker att den är fantastisk. Det är en stolthet att ha den här.