Nya Hyreslokaler i Adolfsberg – Invigning 8 juni kl 16-18

Lindtorpsvägen 10, Örebro

Örebro,

Vill du veta mer?

Jag är intresserad av:

Mer info

Hyreslokaler med högt i tak för din verksamhet eller hobby

Industrilokal, verkstadslokal, lagerlokal eller hobbylokal

Efter framgången med första etappen bygger vi nu nya lokaler i Adolfsberg, både Brf-lokaler och Hyreslokaler. Lokalerna finns i flera storlekar och utföranden, från ca 25 kvadratmeter golvyta (och mycket mer kubik…).

Passa på att hyra din lokal nu i april. Just nu bjuder vi på fria månadshyror.

Vi bjuder på två månadshyror vid 1-årskontrakt och fyra månadshyror vid 2-årskontrakt. Gäller om du tecknar hyreskontrakt före 30 april 2023.


Tallis hyreslokaler har högt i tak, garage-/lastport och golv som tål det mesta. Lokalerna är flexibla, här kan du både jobba och förvara det du behöver. Den höga takhöjden gör att du får plats med mycket på liten yta och den ordentliga porten gör det lätt att åka in och ut för lastning och lossning.

Vi har både små och stora lokaler, med eller utan entresolvåning. Flexibiliteten i storlek och användningsområden gör att du får en kostnadseffektiv lösning efter dina behov.

Bra läge i Adolfsberg

Hyreslokalerna har ett bra läge i Adolfsberg, i södra Örebro. Någon minut från motorvägen, E18/E20, och ytterligare några minuter till centrala Örebro. Samtidigt ligger det lite lugnt och avskilt invid ett bostadsområde och hästhagar. Ett fint läge där du kan bedriva din verksamhet eller hobby i en trygg och skön miljö.

Tallis byggnader är också inhägnade och med kameraövervakning, här kan du i lugn och ro fixa med din värdefulla egendom.

För företaget

Kanske är du redan företagare och behöver en plats där du kan både jobba samt förvara och lasta dina inventarier och varor enkelt och bekymmersfritt. Eller har du en ny affärsidé att utveckla?

Hyreslokalerna är ett kostnadseffektivt alternativ för småföretagaren och här kan man välja den storlek som passar bäst samt utforma lokalen utefter vad som passar bäst. Man har också alltid nära till andra företagare.

För hobbyn

Drömmer du istället om en egen plats för din hobby eller tillsammans med andra? Där du kan ta hand om bilen så som den förtjänar eller ses med dina kompisar för att ta ut motorcykeln på nya äventyr. Helt enkelt en plats där du får bestämma helt själv.

Det kan vara svårt att få plats för sin hobby eller fritidsintresse hemma. I Talli-lokalerna finns det rejält med plats för exempelvis recond och reparationsarbeten, om bilar är din hobby. Man kan också bygga exempelvis toalett och ett litet kök i lokalen för att göra den ännu trivsammare.

För hantverkaren & konstnären

Är du kreativ och praktiskt lagd och behöver en plats där du kan skapa och utöva ditt hantverk? Då kommer du upptäcka att möjligheterna är många och att det finns utrymme för stora drömmar!

Vad är Talli?

I Sverige heter vi Talli, men i Finland har begreppet Talli eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra flexibla och mångsidiga lokaler för småföretag och hobbys. I Finland var vi pionjärer när vi drog igång och idag är vi marknadsledare med över 5 000 lokaler i drygt 70 anläggningar på ca 35 orter. Nu etablerar vi även konceptet i Sverige.

Hållbarhet

Tallis användarkrets är vid och efterfrågan stor. Talli bygger lokaler i bra och attraktiva lägen med bra kommunikationer och nära till service. Byggnaderna och lokalerna är byggda av högkvalitativa material och till största delen i trä. Tillsammans med den kompakta utformningen och det mångsidiga användandet innebär det ett mindre ingrepp på miljön.

Byggnaderna är försäkrade, övervakade och lätta att ta hand om.

Exakta uppgifter

Adress

Lindtorpsvägen 10, Örebro
702 37

Standardutrustning

 • Internetförbindelse
 • Kallvatten
 • Fjärrstyrd garageport med separat gångdörr
 • Kameraövervakning med inspelning
 • Belyst och asfalterad gård
 • Betongplatta med epoxiytskikt
 • El: 3-fasuttag
 • Mekanisk frånluftsventilation
 • Lysrörsbelysning
 • Golvbrunn med olje- och sandavskiljare
 • Fullvärdesförsäkring för fastigheten
 • Färdigt avtal för fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel
 • Anslutning för installation av toalett

Tillval

 • Entresol
 • Toalett
 • Duschkabin
 • Pentry
 • Luftvärmepump

Visa på karta

Picture of the salesperson

Tom Bergström

Säjare

0700991972

tom.bergstrom@talli.com

Picture of the salesperson

Stefan Tapay

Säljare

0735962250

stefan.tapay@talli.com

Picture of the salesperson

Asko Korkiakangas

Försäljningschef

0739332425

asko.korkiakangas@talli.com