Rätt lokal kan förverkliga dina drömmar – en drömlokal.

En bra lokal är så mycket mer än ett utrymme. Det är en plats som skapar möjligheter, en plats där du kan förverkliga dina drömmar – en drömlokal.

Därför bygger Talli kompakta, mångsidiga och flexibla lokaler som enkelt kan anpassas efter dina behov och önskemål. Efter just dina drömmar.

Vi har lång erfarenhet av hur man skapar funktionella lokaler med bestående värden för både ägare och hyresgäster. Vårt koncept är utvecklat och sedan länge beprövat i Finland, där vi idag har fler än 70 anläggningar på 35 orter.


Drömdoktorn – Del 1

Drömdoktorn – Del 2

Drömdoktorn – Del 3


Vad drömmer du om?

Drömmer du om att starta ett företag? Eller letar du efter en plats för dina älsklingsprylar eller din hobby. Oavsett om du drömmer om att brygga ditt eget öl, starta e-handel, bygga go-karts, meka med bilar, sälja torrfoder eller snickra har vi lokalen för dig, där du kan förverkliga dina drömmar – en drömlokal.

Våra lokaler används av både företag och privatpersoner till allt från garage och verkstad till förråd och lager eller hobbyn. Kanske är ni flera som vill dela en lokal.

Du kan antingen hyra eller köpa din lokal. Vår ambition är att skapa lokaler som möjliggör olika typer av aktiviteter där människor kan få fritt utlopp för sin kreativitet och växa som både människor och yrkespersoner.  


Hör av dig så hjälper vi dig att hitta just din drömlokal.