Vill du köpa eller hyra lokaler? Se om det finns lediga lokaler redan idag!
Dailybeauty.se, Maiju Merikanto

Dailybeauty.se, Maiju Merikanto

”Lokalen är jättefin och det är otroligt bra kvalitet. Jag kan rekommendera en Talli-lokal till alla.”

Dailybeauty.se, Maiju Merikanto

När Maiju Merikanto behövde en ny lokal för sitt företag fastnade hon för Talli. Bra kvalitet och att lokalen var så fin och fräsch var några av de fördelar som avgjorde. Dessutom lyfter hon fram bra service som en stor anledning till varför just Talli passar hennes verksamhet så bra.

Med sin Talli-lokal som bas driver Maiju Merikanto sitt företag Dailybeauty.se, som säljer kosmetika och hudvårdsprodukter på nätet. Hon sköter hela verksamheten från lokalen – packning av produkter, lagerhantering och administrativa uppgifter.

Det hela började när hon flyttade från Finland till Sverige. Maiju hade tidigare jobbat på ett importföretag i Finland och när hon flyttade till Sverige upptäckte hon att det inte fanns någon som sålde just de produkterna här.

– Jag tänkte att om jag ska bo i Sverige så kan jag sälja deras produkter här. Det var ju produkter som ingen annan sålde, så då började det rulla på med en gång. Sen har jag utökat sortimentet så nu säljer jag flera olika produkter, berättar hon.

Hennes lokal ligger i Långängarna nära centrala Västerås. Den nedre våningen har hon inrett till lager med hyllor fulla av produkter. Här finns lådor med alltifrån smink och hudkrämer till lösnaglar, smycken och nagellack. På övervåningen packas även alla beställningar innan de skickas iväg.

Tidigare hyrde Maiju en lokal för sin verksamhet. Men det lockade att kunna äga lokalen, vilket var en stor anledning till varför hon valde just en Talli-lokal.

– Nu valde jag att köpa en lokal som jag kan investera i och dessutom få det lite större, fräschare och bättre. Lokalen är jättefin och det är otroligt bra kvalitet. Och nu har jag fått jättemycket mer plats, berättar hon.

En annan avgörande punkt var den service som Maiju fick, både när hon kom i kontakt med personalen från Talli men även senare efter att hon flyttat in sin verksamhet i lokalen.

– När jag pratade med säljarna så kände jag att jag fick jättebra förtroende och bra service och av dem. Det kändes jättebra, säger hon.

– Jag har fått jättebra service här, det tycker jag är toppen. Personalen på Talli är jättetrevliga och hjälper till direkt om jag har några frågor.

Hon menar att hon kan rekommendera en Talli-lokal till alla – oavsett om det handlar om en privatperson som behöver plats för sin hobby eller ett företag som letar ny lokal för sin verksamhet. Själv har hon fått bra respons från de besökare som hon har haft i sin Talli-lokal.

– Några har varit förbi och sagt att de också vill ha en så här fin lokal, berättar Maiju.

För Dailybeauty.se fungerar lokalen perfekt, och Maiju har dessutom planer på att utöka sin verksamhet i framtiden.

– Jag tänkte faktiskt öppna en till butik som är mer inriktad på sportprodukter. Men det får vänta lite. Det var därför jag skaffade det här, för att jag ska få mer plats.