Autoilijalle tila harrastamiseen tai yrittämiseen Talliosakkeelta

Autoilijalle Talliosake täyttää vaativammankin toiveet olit sitten harrastaja tai yrittäjä, sillä tilassa on reilusti tilaa pestä, huoltaa ja tehdä pieniä korjaustöitä. Jotkin tilat sopivat myös ammattimaiseen autopesula- tai huoltamotoimintaan, paikallisten kaavamääräyksien niin mahdollistaessa. Tutustu Talliosakkeen monenlaisiin käyttötarkoituksiin olit sitten kuluttaja tai yrittäjä kotisivuillamme.

Aja sisään ja nauti ajoneuvojen kanssa puuhailuun suunnitelluista olosuhteista Talliosakkeen tiloissa, jotka ovat mm. autoilijalle suunniteltuja tiloja. Kaikissa monitoimitiloissamme on vakiona muun muassa moottoroitu nosto-ovi kaukosäätimellä, nettiyhteys, roiskevesitiiviit epoksipinnoitetut lattiat ja öljyn- ja hiekanerotuskaivo. Tilat ovat pääsääntöisesti 5 metriä korkeita, joten tänne mahtuu suurempikin asunto- tai pakettiauto. Talliosakkeen tilojen muunneltavuus ja tilojen määrä pyrkii takaamaan sen, että autolijalle löytyisi tarpeita vastaava tila.

Kiinnostuitko? Tutustu muiden autoharrastajien kokemuksiin alla ja kysy lisää!

Talliosake autoilijalle
Talliosake autoilijalle

Kaikki tarpeellinen varustelu oli valmiina, myös autoilijalle

”Nyt pääsen helposti tekemään parin tunnin pienempiä projekteja. Ei tarvitse 50 kilometrin päästä lähteä hakemaan työkaluja ja varata paria tuntia matkoihin. Kaikki tarpeellinen varustelu oli valmiina. Löytyi erottelukaivo, huippuimuri, sähköt, internet ja jopa vessavalmius takanurkasta. Lämmin tila vielä kaupan päälle.”

– Pete Mähönen, Tampere

Pääsen tekemään milloin mitäkin tiloissa

”Tilat eivät vaadi itseltä säännöllistä ylläpitoa, sillä kiinteistön huoltotöistä vastaa huoltoyhtiö. Lattiapinta on helppohoitoinen ja helppo pitää puhtaana. Hyviä asioita ovat myös kameravalvonta sekä valaistu piha. Ne luovat itselleni henkistä turvaa siitä, ettei talliin niin helposti yritetä luvatta mennä. Tilat ovat turvallisia autoilijalle”

– Tero Mantere, Tampere

Talli on ihan luksusta autoilijalle

”Vaimo pitää asuntoautostamme hyvää huolta ja ihastui talliin välittömästi. Talli hankittiin varastotilaksi ja asuntoautoa varten. Erityisen tyytyväisiä olemme epoksilattiaan ja öljynerotuskaivoon. Kehuja saavat myös valaistus ja isot nosto-ovet.Tila on kuin tehty autoilijalle”

– Maija-Leena ja Erkki Haapa-alho, Turku

40 v. haaveilin tästä

”Harrastuspaikan lisäksi tila toimii pienyrityksen tukikohtana ja varastona, autoilun lisäksi. Sukeltaminen on sivutyö, päätyönä teen kaivinkonehommia. Lisäksi harrastan moottoripyöräilyä. Tässä voi korjailla, hitsailla ja laitella kuormuria ja huollella sukellusvarusteita. Voi vähän rapsutella ja pestä moottoripyöriäkin. Tässä on samassa huvi ja hyöty! Kotoa tulen tänne vartissa.”

– Olli-Pekka Salminen, Kirkkonummi

Talliosake autoilijalle